dimecres, 11 de juny del 2008

ESTRENA DE WEB

Avui, 11/06/08, posem a disposició dels nostres clients, una nova eina per donar a conèixer molts aspectes que s’han de tenir en compte a l’hora d' obtenir un bon servei en el galvanitzat dels seus productes.

La informació que podeu trobar a la nostra web, facilitarà sense dubte mols dels aspectes que de vegades per desconeixença, fan que no es pugui realitzar un treball amb prou previsió i encarat plenament a uns resultats satisfactoris.

El galvanitzador en la majoria dels casos no està en condicions de poder advertir als seus clients, la millor manera de obtenir un bon galvanitzat. Generalment pot prendre part en aquests aspectes quan la feina ja està al seu taller, i solsament pot advertir o comunicar tot el necessari per poder realitzar el procés de galvanitzat. Això implica de vegades que el client hagi de complementar alguns treballs de preparació dels seus materials, a les nostres instal·lacions o bé emportar-se el material per tal de poder-lo condicionar com cal. Tot plegat, una pèrdua de temps i diners.

A Galvanitzats Fies, sempre hem estat oberts al diàleg i a facilitar tota la informació necessària a l’hora d’emprendre un projecte i estudiar la millor manera possible de que el procés de galvanitzat, no porti problemes afegits. Cosa que continuarem fent sempre que ens donin oportunitat.

Tots els apartats que disposa la web, facilitaran aquesta tasca, i serà una eina de consulta sempre ben localitzada.

Desitjaríem que tot el que creguin oportú de poder trobar a la nostra web, ens ho facin saber per tal de dia a dia poder-la millorar.

Aquest blogg, s’ha cregut convenient incorporar-lo per obtenir una dinàmica i un intercanvi d’opinions d’una manera propera, i plural.